Over ons

Spartel experience is een jong, sportief en eigenzinnig dagrecreatie bedrijf dat sinds 2019 bestaat. Het idee is geboren uit de overtuiging van de prachtige omgeving en de vele activiteiten die mogelijk zijn in én rondom de Spartelvijver, waar we de beschikking hebben over een flink oppervlak aan water, gras én zand. De spartelvijver is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Lekker samen buiten bezig zijn, iedereen op zijn of haar eigen niveau.  Samen plezier maken, lachen, presteren, leren, vallen en opstaan in de buitenlucht, dat vinden we ontzettend belangrijk en leerzaam.

Plezier hoeft niet lastig te zijn, maar het gaat erom dat je doet wat je leuk vindt, daarom geloven wij in een maatwerk aanbod. 

Dat is voor iedereen leuker, toch?! We zien brede kansen in deze markt. Wij richten ons ook tot de zakelijke klant. Bedrijfsvitaliteit is een breed begrip. Wij overtuigen je graag hoeveel verschillende spelvarianten er mogelijk zijn, ook voor bedrijven. En het mooiste van alles, het programma wordt op jouw groep/bedrijf aangepast. Ook vinden we het belangrijk om buiten te zijn en te bewegen. Juist wanneer er binnen op kantoor gepresteerd moet worden. Teambuilding activiteiten stimuleren de samenwerking en het plezier om samen doelen na te streven. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Neem vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier. We doen ons best om jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

 

Partners